Chiar dacă primește sau nu aprecieri de la partener, orice femeie s-a întrebat măcar o dată dacă este sau nu bună la pat. În general, ne dăm seama de asta în funcție de complimentele făcute de iubit, la scurt timp după o noapte pasională, însă dacă partenerul tău nu vorbește despre asta, există și alte moduri în care îți poți da seama singură dacă ești un as in dormitor, scrie unica.ro.

Nu ai rețineri să vorbești despre sex

O femeie încrezătoare în sine nu are de ce să se ascundă. Vorbești liber despre sex cu prietenele tale, chiar dacă nu ajungi să dai detalii din dormitor. Nu-ți face griji, nu e deloc un lucru deplasat!

Ești o persoană deschisă spre noutate

Și aici nu vorbim despre cele mai ciudate practici sexuale, însă dacă partenerul îți propune ceva nou, iar tu accepți mai degrabă din curiozitate, înseamnă ca ești pe drumul cel bun.

Ești la curent cu toate noutățile și te documentezi

Citești despre asta, te documentezi și încerci să îți depășești barierele mentale legate de acest subiect care de multe ori este un TABU. Kamasutra nu te sperie și nici nu te amuză, e pur și simplu o carte din care, la un moment dat, vei ajunge să folosești ceva.

Nu ți-e teamă de jucăriile sexuale

O femeie bună la pat știe că din când în când relația trebuie condimentată, așa că jucăriile sexuale nu lipsesc din viața ei amoroasă.

 

Articol redactat de Lavinia Madalina

loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here