Atunci cand vine vorba de sani unii ii prefera pe cei naturali, iar altii isi doresc tot ce este mai bun, chiar daca asta implica si bisturiul.

Indiferent de ce preferinte ai trebuie sa fii capabil sa deosebesti naturalul de artificial. De aceea mai jos iti prezentam cateva aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere daca vrei sa afli adevarul despre sanii unei tipe.

1. Forma nenaturala

Cei mai multi sani nu sunt perfecti, cum nici palmele unei persoane nu au exact aceeasi dimensiune si este ceva firesc. Asa ca fii cu ochii in patru la acest aspect, daca vrei sa te loveasca adevarul mult prea tarziu.

2. Aspect de bila

Daca sanul arata ca o bila este clar ca se intampla ceva ciudat, adica nenatural. In mod normal sanul oricat ar arata de bine la un momendat intervine gravitatia care il trage in jos. Ceea ce face cam dificil obtinerea unor sani cu o forma perfecta.

3. Excesiv de fermi

Se spune ca pentru a avea sanii fermi trebuie sa ii speli cu apa rece, dar acest lucru nu functioneaza tot timpul Ideea este ca daca vrei sa ai sani fermi trebuie sa-ti pui silicoane. Sanii contin in mare gasimi si daca acestia ar fi din masa musculara ar putea fi excesiv de fermi.
Asa ca in cazul in care arata ca doua baloane care sunt pe cale sa izbucneasca ai grija, ce vezi nu este real.

4. Pozitionarea

Pozitia normala a sanilor este la nivelul subsuoarei. Astfel in cazul in care observi ca sanii pornesc de undeva de sub barbie este clar ca sunt… falsi.

5. Prea deparati

Daca poti pune un pumn intre sani probabil sunt doua silicoane implicate in aceasta problema.

 

Distribuie:19010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here