Nu ai idee pe ce meciuri să pariezi mâine? Noi îţi oferim câteva ponturi!

Catania -AS Roma=2

-AS Roma nu mai are şanse la titlul de campioană în Serie A dar e foarte greu să piardă şi locul doi deoarece are un avans considerabil faţă de Napoli. În ultimele 5 meciuri, colegii românului Bogdan Lobonţ au 5 victorii în 5 meciuri disputate iar cei de la Catania au în acelaşi număr de meciuri o victorie şi patru înfrângeri. Catania ocupă în acest moment ultimul loc din Serie A.

St.Etienne-Montpellier=1

-Saint Etienne are nevoie de o victorie pentru a fi mai sigură de locul ce îi va permite în sezonul viitor să evolueze în Europa League. Fosta campioană a Franţei, Montpelllier a scăzut dramatic şi se află în acest moment pe locul 13 în Ligue 1.

Red Bull Salzburg-SV Ried=1 

-Red Bull domină autoritar campionatul Austriei şi nimeni nu o poate opri din drumul către un nou titlu de campioană. Ried se clasează pe locul 6(din 10) în Bundesliga Austriei şi îi va fi foarte greu în faţa lui Red Bull.

Mlada Boleslav-Bohemians 1905=1

-Bohemians se află pe ultimul loc în Cehia şi are şanse foarte mici să scoată un rezultat pozitiv în meciul cu Mlada, echipă clasată pe locul 3. În ultimele 5 meciuri Mlada are trei victorii, un egal şi o înfrângere, în timp ce Bohemians are în acelaşi interval  o victorie, două egaluri şi  trei înfrăngeri.

Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here