De-a lungul anilor, femeile au declarat ca pot avea orgasm cu ajutorul sexului sau preludiului.

Insa un nou studiu sugereaza ca acest lucru nu este corect. Un nou studiu sustine ca nu exista orgasm vaginal, orgasm clitoral sau punctul G. In schimb, ar trebui sa folosim un termen umbrela, “orgasmul feminin”.

Initial s-a crezut ca femeile pot avea orgasm in timpul sexului de penetrare si ca punctul G, orgasmul vaginal si orgasmul clitoral erau tipuri diferite de orgasm. Insa un studiu publicat in jurnalul “Clinical Anatomy” sustine ca cele mai multe dintre femeile din intreaga lune nu au orgasm in timpul penetrarii. De aceea, multe dintre ele au fost diagnosticate cu probleme sexuale care se bazeaza pe ceva ce nu exista: orgasmul vaginal.

Clitorisul este cheia tututror orgasmelor feminine, a descoperit studiul. Acesta este cel mai erogen punct de pe corpul unei femei, fiind numit si “penisul feminin” pentru ca este facut din acelasi material ca penisul unui barbat.
Este posibil ca toate femeile sa aia orgasm daca organele erectile feminine sunt stimuare simultan. spun oamenii de stiinta. Organele erectile ale femeii includ clitorisul, bulbii vestibulari care se gasesc in partile laterale de baza vaginului, alaturi de pars intermedia, o banda fina care uneste cei doi bulbi vestibulari.

Alte organe erectile sunt labia minora si corpul spongios al uretrei feminine.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here