CFR Cluj are un parcurs bun în campionat chiar dacă a fost învinsă în ultimul meci de campionat de ASA Târgu Mureș. Clujenii se pregătesc de meciul cu Dinamo și profită de pauză cauzată de meciurile din preliminariile EURO 2016 pentru a-și pune la punct forma fizică.

Giorgi Chanturia a fost convocat la echipa națională a Georgiei pentru partidele din preliminariile Campionatului European, dar fotbalistul a cerut să rămână la Cluj pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică. Hotărârea fotbalistului i-a surprins dar în același timp i-a și bucurat pe oficialii din Gruia.

Din păcate am pierdut partida de la Târgu Mureș. Am avut acolo ceva șanse de a marca, dar ei au meritat să câștige. Au jucat ca o echipă, au făcut un joc foarte bun și au câștigat pe merit cele 3 puncte.

Pentru noi urmează acum un meci foarte important cu Dinamo și ne gândim doar la cele 3 puncte. Sunt pregătit 100% și pot intra pe teren. Am decis să nu merg la națională, astfel că am două săptămâni pentru a mă integra și mai bine în echipă. Am venit aici pentru a ajuta echipa să progreseze. Îmi doresc să și marchez, dar cel mai important este ca echipa să câștige punctele. Iar prima oportunitate este cu Dinamo. Vrem 3 puncte”, a spus Giorgi Chanturia pentru stiridesport.ro.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here