Cancerul este una din principalele probleme de sănătate ale omenirii. Leonard Coldwell, cunoscut pentru succesele în vindecarea cancerului, a sindromului de oboseală cronică și a altor afecțiuni legate de stres, afirmă că orice formă de cancer se poate vindeca în câteva săptămâni.

„Din experiența mea, orice cancer se poate vindeca între două si 16 săptămâni, dar, la fel de adevarat este și faptul că orice doctor cu o experiență de peste 20 de ani știe că această boală se poate vindeca și instantaneu, fenomen cunoscut ca vindecare spontană”, afirmă Leonard Coldwell.

Cancerul este stopat în momentul în care scapi de starea acidă și de toxicitatea internă (acidoză) și în momentul în care corpul devine alcalin și îmbogățit în oxigen prin adoptarea unei diete și a unor sucuri verzi, bogate în clorofilă, calciu bun și minerale (corpul ajunge la alcalinitate). Poate dura câteva zile sau câteva săptămâni, dar cancerul va fi oprit.

Ph-ul sângelui sănătos trebuie să fie alcalin în faza de vindecare ( în jur de 7,5). Pentru acest lucru se folosește o metodă de oxigenare a sângelui, prin care se scoate tot sângele din corp (va avea culoarea neagră) și se oxigenează (culoarea sângelui va deveni roz).După 12 astfel de ședințe, veți avea un sânge sănătos, fapt care va ajuta la videcarea cancerului.

Dr. Coldwell adaugă: „ (pentru a trata cancerul) unii medici din Europa folosesc injecții intravenoase cu vitamina C (în jur de 100 ml), de trei ori pe săptămână, sau mai des în unele cazuri. Din experiența mea, cancerul sau tumorile au dispărut chiar și în două zile.”

Vitamina C este un puternic vindecător și ajută și în majoritatea afecțiunilor inimii, dar din păcate, vitamina C va începe să fie un remediu dat numai pe rețetă și de formă sintetică, la fel ca și vitamina E.

 

Ana Maria Pătru

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here