Oamenii care conduc în acest moment destinul Rapidului, patronul Valerii Moraru și administratorul judiciar Cristina Andronache au ajuns din nou în mijlocul unui conflict din cauza banilor.

Conform Digi Sport, cei doi s-au certat pentru că fiecare voia să împartă altfel ultima tranșă de bani primită de la Astra Giurgiu în contul lui Alex Ioniță II.

Moraru voia ca sumele să se ducă doar către persoanele de la club, iar Andronache a cerut ca banii să meargă şi către cei care au plecat, adică Viorel Moldovan, Alexandru Tăbârcă, Ionuţ Voicu etc, oamenii cu ajutorul cărora Rapid a reuşit promovarea. În plus, asta prevede şi planul de reorganizare aprobat de instanţă!

În cele din urmă, salariul a fost plătit către toată lumea, așa cum prevede planul de reorganizare. De asemenea, s-a achitat şi cantonamentul în care echipa va merge pentru 10 zile la Poiana Braşov în perioada în care campionatul va fi întrerupt ca să permită echipei naţionale pregătirea meciului cu Grecia, din 7 septembrie, de la Atena.

660.000 de euro a încasat Rapid de la Astra Giurgiu pentru Alex Ioniță II.

Abonare
Distribuie:44000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here