Dinamo a pierdut în prima manșă a semifinalelor Cupei României, scor 2-5 cu Steaua, dar formația din Șoseaua Ștefan cel Mare nu depune armele înaintea returului care va avea loc pe 17 aprilie, tot pe Arena Națională.

Elevii lui Stoican sunt motivați de faptul că Borussia Dortmund a fost foarte aproape să întoarcă rezultatul în sferturile de finală ale Champions League contra celor de la Real Madrid, câștigând marți seară cu 2-0 și ratând alte câteva mari ocazii, după ce în tur ibericii s-au impus cu 3-0.

“Trebuie să sperăm până la finalul întâlnirii. Mai sunt de jucat 90 de minute sau peste 90 de minute. Trebuie să jucăm fotbal. Să ne apărăm şansele. Şi Borussia Dortmund a fost marţi seara foarte aproape să întoarcă rezultatul în întâlnirea cu Real Madrid. Așa că este foarte bine că băieţii sunt încrezători şi noi suntem la fel.

Îi aşteptăm pe suporterii dinamovişti să vină în număr cât mai mare la stadion. Să facă la meci o atmosferă senzaţională. Aşa cum numai ei ştiu să facă şi cum au reuşit la fiecare meci din actualul sezon. Acolo, pe teren, lucrurile se pot schimba. Eu am mari speranţe că echipa noastră va juca bine. Suntem pe o pantă ascendentă, deci speranţa moare ultima”, a declarat miercuri directorul general Ionel Dănciulescu cu prilejul unei conferinţe de presă.

Returul semifinalelor Cupei României dintre Dinamo și Steaua se joacă joia viitoare, pe 17 aprilie.

Marius Ghencea

Distribuie:15010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here