Oficialii lui Dinamo au început pregătirile pentru sezonul viitor, grăbindu-se deja să oficializeze primele transferuri pentru sezonul viitor. Primele două mutări, ale lui Traian Marc şi Wanderson Miranda, sunt continuate de negocierile cu una dintre speranţele fotbalului românesc, Cristian Bărbuţ, jucătorul de 19 ani al lui ACS Poli Timişoara.

Negoiţă şi Anghelache au început încă din iarnă tatonările pentru transferul lui Bărbuţ şi şi-l doresc în continuare chiar dacă  acesta a suferit o accidentare musculară în returul campionatului, fiind şi în acest moment indisponibil.

Dinamoviştii s-au gândit să ofere 250.000 de euro pentru transfer şi un salariu de 3.000 de euro lunar pentru jucător.

“Suntem încantaţi de el, a făcut meciuri bune atâta timp cât a jucat şi putem profita de perioada în care este pentru a obţine o sumă de transfer bună. Este un jucător incredibil, cu o viteză foarte bună. Şi-a dominat cam toţi adversarii pe care i-a întâlnit”, au concluzionat oficiali ai clubului dinamovist.

Din păcate pentru “câini”, bănăţenii îşi doresc o sumă dublă decât cea pe care oferă ei. “Momentan nu sunt dispuşi să lase sub 500.000 de euro, însă negocierile continuă şi important e ca cele două părţi să ajungă la un acord. Cel mai probabil, clubul o să îi vândă pe Cosmin Matei şi Bălgrădean şi vor fi bani pentru transferurile dorite”, au completat oficiali ai lui Dinamo.

Pentru realizarea acestui transfer e nevoie şi de acceptul lui Marian Iancu pentru că jucătorul aparţine de defuncta Poli Timişoara. “Părţile au o relaţie foarte bună, iar domnul Iancu are tot interesul să-l dea să joace la Dinamo, pentru că acolo îi creşte cota. Şansele ca el să ajungă acolo din vară sunt bune”, au punctat apropiaţi de-ai fotbalistului.

“Nu ştiu nimic despre posibila ofertă, însă gândul meu este să revin pe teren. O să vedem ce o să fie, eu mă concentrez pe fotbal.”

Cristian Bărbuţ, mijlocaş dreapta ACS

 

Distribuie:20000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here