Este cert că, la Dinamo nu mai sunt banii care erau în urmă cu mai multe sezoane când echipa lupta pentru titlul de campioană și tocmai din acest motiv oficialii din Ștefan cel Mare încearcă să scape de un jucător care, cu siguranță, ar putea face diferența oricând.

Este vorba de mijlocașul Marius Alexe care a revenit în această vară la Dinamo după împrumutul din Serie A, împrumut ce s-a sfârșit cu o accidentare care l-a ținut pe bară 6 luni.

Alexe are în acest moment un salariu de 10.000 de euro lunar, mult peste plafonul salarial impus în această vară la echipă și Dinamo nu il poate achita. Plus de asta, Alexe are de încasat și importante bonusuri dacă marchează sau dacă este convocat la națională.

În plus, conducătorii din “Ştefan cel Mare” mai au un motiv pentru care nu l-ar vrea pe Alexe în teren. Concret, reprezentanţilor acestuia li s-a transmis deja că primul unsprezece este cristalizat şi că Marius nu are loc unde să joace în acest moment, chiar dacă este un jucător de valoare.

“Cel mai bun randament îl dă pe banda stângă a terenului, acolo unde noi îi avem acum pe Matei şi Rotariu. Faceţi tot posibilul să-l vindeţi, fiindcă este momentul şi pentru noi şi pentru Marius să vină despărţirea! Nu-i mai putem suporta nici veniturile care sunt mult peste plafonul care s-a impus în această vară la club şi n-ar fi corect ca un jucător să fie mai presus de ceilalţi”, a fost în linii mari discuţia dintre părţi conform surselor.

Partea proastă pentru oficialii lui Dinamo este că, pe numele lui Alexe nu a sosit nici o ofertă concretă. O singură echipă se interesează de serviciile jucătorului însă aceasta evoluează în liga a doua din Turcia și este greu de crezut că mijlocașul va accepta un transfer acolo.

35 de goluri și 15 pase de gol a reuşit Marius Alexe pentru Dinamo în 130 de partide oficiale începând cu 2008.

 

 

Abonare
Distribuie:40000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here