Jucătorii Stelei au avut parte de o vacanță bine meritată după ce au cucerit al doilea titlu consecutiv. La revenirea la club, jucătorii au mers în cantonament în Italia alături de noul său antrenor. La antrenamentele din stagiul de pregătire noul tehnician al Stelei a scos untul din jucătorii săi. La finalul unei ședințe de pregătire Gâlcă a decis să-i cântărească pe jucătorii săi și a avut mari surprize.

Adrian Popa și Fernando Varela au kilograme în plus, motiv pentru care Gâlcă a făcut o scurtă ședință cu aceștia. I-a anunțat că au o săptămână să revină la greutatea optimă, astfel că jucătorii vor lucra suplimentar cu preparatorul fizic. De precizat că Popa are trei kilograme în plus, în timp ce Varela are cu unul mai puțin decât colegul său. “Nu accept așa ceva la mine în echipă! Vreau să vă pregătiți serios pentru că în șapte zile vă veți cântări iar. Sper să nu rămân uimit și atunci”, le-a spus tehnicianul.

Vitezistul Adrian Popa a avut probleme cu greutatea și când evolua pentru Chiajna.

Mijlocașul s-a prezentat la reunire cu un surplus important de kilograme. “Adrian începuse pregătirea cu zece kilograme în plus, dar a înţeles că fără o muncă asiduă şi fără o viaţă extrasportivă fără greşeli nu poţi reuşi”, l-a dat de gol Laurențiu Reghecampf.

Din cauza problemelor cu greutatea, Gâlcă a preferat să nu-i utilizeze pe cei doi titulari în primul amical al Stelei din această vară. Cei doi au fost trimiși în teren la începutul reprizei secunde.

Follow
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here