Dinamo mai are foarte puțin până la plecarea în al doilea cantonament al verii. Lotul pe care Flavius Stoican îl va deplasa în a doua perioadă de pregătire va cuprinde un nume nou de la care dinamoviștii așteaptă revigorarea ofensivei.

Noutatea lui Stoican este reprezentată de întoarcerea lui Marius Alexe după împrumutul de la Sassuolo. Atacantul a suferit în iarnă o accidentare foarte gravă care l-a ținut pe tușă aproape 6 luni. Tocmai din acest motiv, el nu a fost cumpărat definitiv de echipa din Serie A și este greu de crezut că își va găsi o altă echipă în străinătate așa cum el își dorește. Și celor de la Dinamo le-ar conveni să îl vândă pe atacant, însă acest lucru este aproape imposibil ținând cont că Alexe nu a jucat deloc în ultimele 6 luni.

Tocmai pentru că, cota jucătorului a scăzut foarte mult acesta și conducerea au ajuns la concluzia că, cel mai bine pentru ambele părți este ca jucătorul să continue până în iarnă la Dinamo. În iarnă oficialii lui Dinamo speră să obțină minimum 1 milion de euro pentru Alexe. Această sumă de bani fiind foarte importantă pentru clubul Dinamo care are o situație financiară șubredă.

Stafful lui Dinamo și jucătorul și-au trasat ca misiune punerea la punct a formei fizice a acestuia.

 

Follow
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here