Vinul roșu conține polifenoli – antioxidanții care îți apără pielea de radicalii liberi iar vestea bună este că te poți bucura de el din plin. Băutura stimulează circulația sângelui și îmbunătățește elasticitatea, ceea ce înseamnă că previne și apariția ridurilor. Poate fi folosit pentru detoxificarea pielii, dar și în tratamentele anti-acneice.

Ideal este să folosești vin de țară curat.

Înainte să îți faci masca de vin roșu pentru față, trebuie să cureți pielea înainte. Demachiază-te, apoi clătește-ți tenul cu cel mai delicat produs pe care îl, apoi pur și simplu tamponează pielea cu un prosop uscat și curat ca s-o usuci, scrie avantaje.ro.

Ingredientele pentru masca antiriduri:

Un albuș de ou, 3 linguri de vin roșu, 1 lingură de miere naturală

Preparare:

Separă albușul de gălbenuș,  adaugă peste albuș vinul și mierea și amestecă până se face un preparat omogen. Întinde cu grijă pe tenul uscat, pe gât și pe decolteu.  Întinde-te și relaxează-te timp de 15-20 de minute. După ce s-a uscat masca, clătește fața cu apă călduță, iar la final folosește și un pic de apă rece ca să se închidă porii.

Atenție! Fiind un preparat subțire, o să curgă destul de mult, așa că fă asta deasupra chiuvetei și acoperă-te cu un prosop.

Crema hidratantă  o aplici în fiecare zi!

 

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here