Povestea unei fete de 17 ani din Connnecticut, SUA, a emoţionat întregul mapamond. Fata şi-a făcut o listă cu trei dorinţe pe care voia să şi le împlinească înainte să înceapă cursurile universităţii, însă ultima dintre ele i-a fost fatală.

  • În toamnă, Rebecca urma să înceapă cursurile universității

Rebecca Townsend a scris pe lista dorinţelor că vrea să meargă în Spania, să se sărute în ploaie şi să salveze viaţa unui prieten. Pe primele două a reuşit să şi le îndeplinească anul acesta, chiar înainte de terminarea liceului.

Părinţii ei au dus-o într- o vacanţa în Spania, unde şi-a făcut un iubit, pe nume Nico, cu care s-a sărutat în ploaie. Aşadar, ea mai avea doar o ultima dorinţă, înainte să înceapă cursurile Universităţii Notre Dame din statul american Indiana.

Însă pe 2 iulie fata a mers cu o prietenă, fostă colegă de clasă, Benjamin Arne, şi cu verişoara ei Rachel să urmărească nişte focuri de artificii. Imediat după spectacolul exploziv de culori, ele au plecat spre casă, iar în timp ce traversau strada o maşină a fost pe punctul de a o lovi pe prietena ei.

Fără să stea pe gânduri, Rebecca a împins-o, salvându-i viaţa şi îndeplinându-şi astfel şi ultima dorinţă de pe listă. Însă acest gest i-a fost fatal, ea fiind practic spulberată de autoturism şi decedând pe loc.

Părinţii şi prietenii fetei spun că aceasta nu era prima ei faptă lipsită de orice egoism. Rebecca era pasionată de voluntariat şi de munca în scop caritabil, încercând constant să îmbunătăţească viaţa celor din jur şi câştigând astfel simpatia oamenilor din întreaga lume.

 

loading…

Abonare
Distribuie:0000

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here