Au fost cele mai lungi 20 de ore din viaţa unui cuplu de români după ce ieri, fetiţa lor de 2 ani a dispărut din faţa casei. Cu câini de urmă, ajutaţi şi de vecinii familiei, poliţiştii au căutat-o fără oprire pe micuţa Katia care se avântase în pădurea aflată în apropierea locuinţei şi era de negăsit. În jurul prânzului, azi, copila a fost găsită cu ajutorul câinilor de urmă şi este în stare bună

Fericită peste măsură, tânăra româncă nici nu mai are cuvinte să îşi exprime bucuria. În ultimele ore abia mai îndrăznea să spere că îşi va mai ţine vreodată fiica de doi ani şi jumătate în braţe.

Katia era dispărută de ieri după amiază. Singură acasă, mama o lăsase să se joace cu alţi copii în faţa locuinţei. Când a ieşit să o verifice, fetiţa parcă intrase în pământ. Întors de urgenţă din România, unde era plecat în vizită, tatăl fetei a participat la căutări întreaga noapte. De dimineaţă, se gândea doar la ce e mai rău, informeaza observator.tv.

Câinii i-au luat urma copilei azi, în jurul prânzului. Surpriza a fost imensă. Speriată şi dezorientată, după ce rătăcise întreaga noapte prin pădure, Katia era în stare bună.

Românii locuiesc în Crusciano, un orăşel din estul Peninsulei. Toţi vecinii au participat la căutări alături de poliţişti şi salvamontişti. Katia a fost căutată la sol cu câinii de urmă, iar un elicopter a survolat zona. Deşi este în stare bună, copila a fost dusă la spital pentru un control de rutină şi, cel mai probabil, diseară va fi lăsată acasă alături de părinţi

 

Articol redactat de Vlad Alexandru

loading…

Abonare
Distribuie:164010

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here