FACEBOOK A PICAT pe 27 aprilie. Cea mai mare reţea socială are probleme cu newsfeed-ul, în timp ce conturile personale şi paginile de produs pot fi accesate, cel puţin în România. 

Facebook are probleme serioase în România, dar şi în alte ţări. Principala problemă a utilizatorilor este aceea că newsfeed-ul nu se actualizează, ultimele postări afişate fiind din urmă cu câteva ore.

Utilizatori din întreaga lume s-au plâns de faptul că nu mai pot folosi Facebook. Probleme au fost raportate în Noua Zeelandă, Germania, Australia, Marea Britanie, India, Hawaii, Norvegia, Coreea, Filipine, Canada, Singapore, Statele Unite, Bulgaria sau Grecia, dar şi în multe alte ţări.

FACEBOO A PICAT, dar nu a făcut niciun anunţ oficial privind natura problemelor. Vestea s-a raspandit rapid, pe reteaua rivala. Sute de useri s-au plans de problema folosind hashtag-ul #FaceBookDown.

Problema a fost sesizat si in zona de suport a retelei, acolo unde mai multi utilizatori au spus ca inca de ieri au inceput sa aiba probleme.

“Facebook nu funcţionează”, “Facebook a picat”, “Newsfeed-ul Facebook s-a blocat”, “Ceva se întâmplă cu Facebook în aceste momente” – se numără printre mesajele pe care utilizatorii Facebook le postează pe Twitter duminică, pentru a nota defecţiunea reţelei de socializare.  Facebookraportează 1,28 miliarde utilizatori activi la finele lunii martie, reprezentând aproape jumătate din populaţia conectată la internet la nivel global. La sfârşitul anului trecut, reţeaua de socialiare raporta 1,23 miliarde utilizatori activi.

Mai mult de 1 miliard dintre utilizatorii activi lunar, şi peste jumătate dintre utilizatorii activi zilnic ai Facebook accesează reţeaua prin platforme mobile.

Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here