Teroarea s-a dezlănțuit pe o autostradă din Orenburg, unde gerul a blocat 80 de mașini. Pentru ca toate mașinile să fie salvate a fost necesare 16 ore, dar în final s-a înregistrat 1 deces și mai mulți răniți.

Pavel Gusev, de 25 de ani, încă încearcă să-și revină după ce a fost la un pas de moarte împreună cu soția lui însărcinată, în timp ce au fost blocați pe autostradă de o furtună de zăpadă. El este de asemenea foarte nervos pe autoritati. Împreună cu soția lui și alte 80 de persoane au fost îngropați în zăpadă pe o autostradă din regiunea Ural, pe data de 2 ianuarie. În ciuda așteptărilor după serviciile de intervenție aceștia au fost salvați abia la 16 ore distanță. Până în acel moment un om a înghețat până la moarte, iar o femeie a suferit un atac de cord și alti 12 au dezvoltat degerături grave.

O femeie care se întorcea acasă împreună cu nou-născutul de la maternitate, a fost printre primii blocați în furtună. Gusev spune că autostrada nu a fost închisă și neagă că a auzit vreun avertisment emis la tv sau alte metode de transmisie. Acesta a înregistrat și un video pentru președintele Rusiei, Vladimir Putin, unde acuza că Rusia este atât de preocupată în a-și afirma influența în alte țări, încât nu s-a preocupat de proprii oameni care mor în furtuna de zăpadă.

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here