Femeia la care visează toţi bărbaţii

Home > Femeia la care visează toţi bărbaţii

Este adevărat că perfecțiunea întruchipată nu există, dar cu toate astea sunt câteva mici secrete care pot scoate orice femeie din anonimat.

Femeia ideală trebuie să râdă la glumele lui

Mulţi bărbaţi trăiesc după ideea că dacă pot face o femeie să râdă, atunci o pot cuceri. Aşa că încearcă tot felul de glume, doar-doar ceva se prinde şi reuşeşc să smulgă măcar un hohot pe întâlnire. Dar acum vine şi partea ta de rol în relaţie, pentru că doar sunteţi amândoi implicaţi. Dacă vrei să te iubească, trebuie să-l faci să se simtă bine în compania ta. Cum altfel, decât râzând la glumele sale – chiar şi la cele mai puţin reuşite?

Perfecţiunea întruchipată are încredere în sine

Nesiguranţa, timiditatea şi toate acele lucruri care te fac să pari micuţă şi la mâna lui nu sunt bune dacă vrei să fii un ideal pentru bărbatul tău. Încrederea şi siguranţa trebuie să fie debordante – însă nu atât de mult încât să fii luată drept arogantă. În plus, dacă ştii să apreciezi frumosul, chiar şi la alte femei, arăţi că eşti cu atât mai sigură pe tine, decât dacă le-ai vorbi de rău pe la spate.

Inteligenţa joacă un rol important

Cine ţi-a spus până acum că trebuie să faci pe prostuţa în compania unui bărbat a gândit foarte, foarte greşit. Din contră, bărbaţii sunt atraşi de o minte isteaţă, sclipitoare. Ai ce vorbi cu el? Perfect! Ai şi simţul umorului şi poţi filosofa ore întregi despre sensul vieţii? Eşti aproape perfectă! (Aproape, pentru că ai nevoie şi de alte calităţi ideale…)

Citește aici continuarea articolului.

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here