Meciul pierdut de Dinamo în faţa celor de la FC Braşov, a provocat dezamăgire în rândul suporterilor dinamovişti dar şi în rândul conducătorilor din “Groapă”. Supărat foc că Dinamo a pierdut după patru victorii consecutive, Ionuţ Negoiţă şi-a închis aseară telefonul pentru a nu oferi declaraţii la cald, dar şi pentru a nu jigni jucătorii sau stafful tehnic. La aproape 24 de ore de la terminarea partidei, Negoiţă a făcut o scurtă declaraţie pe seama partidei de ieri.

“A fost un meci foarte prost. Inexplicabil de prost, aş spune! Nu mă gândesc la alte lucruri, măcar însă nu mă văd cu cei din staff-ul tehnic, cu antrenorii. Astăzi o să mă văd cu Flavius Stoican şi vom vedea ce s-a întâmplat. Despre suporteri, ce să zic? Eu sunt mai supărat decât ei, să fie siguri de asta, pentru că pe lângă suflet eu investesc şi bani la Dinamo”, a spus Negoiţă.

Deşi Dinamo a jucat foarte prost, sunt şanse minime ca Flavius Stoican să fie demis deoarece el este în obiectiv şi echipa practică un fotbal bun de când a fost preluată de el de la Gigi Mulţescu.

 

Distribuie:67000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here