Cred ca majoritatea barbatilor care vor sa-si recupereze fosta iubita se confrunta cu aceasta problema a fostei iubite care nu vorbesc cu ei, pentru ca uneori poti face totul, dar in cele din urma fostei tale iubite nu ii va pasa pentru ca nu va indrazni niciodata sa reia comunicarea cu dvs.

Multi barbati se intreaba de ce fosta lor iubita nu mai comunica cu ei.

Si, desigur, intrebarea mea in aceste situatii este de ce prietena ta nu vrea sa vorbeasca cu tine? si majoritatea barbatilor imi spun ca nu stiu!

Daca chiar nu stii de ce fosta ta prietena nu vrea sa vorbeasca cu tine , atunci aici iti voi spune cele mai comune 3 motive.

Fosta mea iubita nu vorbeste cu mine – 3 motive pentru care nu le cunosti

Motivul #1 Mandrie

Cand vrei sa-ti recuperezi fosta iubita, mandria va fi unul dintre cei mai mari dusmani cu care va trebui sa ii infrunti, pentru ca asa cum se spune, mandria a ucis mai multe relatii decat infidelitatea.

Iar femeile din motive evolutive pot fi foarte mandre in acest tip de situatie. In cele din urma, nu este ca fosta ta prietena nu vrea sa vorbeasca cu tine , dar mandria ei ii spune ca sa te lase sa joci atat de usor este ceva ce ar trebui sa evite.

Pot sa va spun ca am intalnit mai multe femei care poate mor de nevoia sa se intoarca cu fostul iubit , dar ele sunt femeile care pun mandria inaintea dragostei si, desigur, aceasta este o greseala grava pentru ca in cele din urma mandria poate ajunge uciderea relatiei.

Daca o cunosti pe fosta ta iubita si stii ca are acel defect de fabrica si este foarte mandra, atunci nu este ca nu vrea sa vorbeasca cu tine, ci ca mandria ei nu o lasa sa-si arate adevaratele sentimente.

Si ce este mult mai rau, pentru ca uneori va fi fosta ta iubita cea care te va astepta sa reia contactul, pentru ca nici macar nu va muri.

Acum, daca crezi ca fosta ta prietena nu vorbeste cu tine pentru ca nu te mai iubeste , mai intai intreaba-te cat de mandra este.

Motivul #2 Momente mai putin bune in relatie

Uneori nu-i pot intelege pe acei barbati care s-au purtat rau in relatie si totusi acesti barbati vor ca o femeie sa-i trateze de parca nimic nu s-ar fi intamplat. Dar, asa cum am spus intotdeauna, o femeie are emotii si memorie si sa crezi ca fosta ta iubita va uita toate momentele rele prin care i-ai trecut in cateva ore este ceva foarte ilogic.

Daca fosta ta iubita a avut momente proaste alaturi de tine , atunci este mai mult decat obisnuit sa nu doreasca sa vorbeasca cu tine, pentru ca raul pe care i-ai facut a fost atat de mare incat nu stie ce decizie sa ia.

Infidelitatea, abuzul fizic si psihologic sunt cele mai frecvente motive care doar vor impiedica partenerul tau sa se recupereze.

Inainte de a intreba de ce fosta ta iubita nu vrea sa vorbeasca cu tine, mai intai intreaba-te daca a avut momente bune alaturi de tine sau daca ai putut sa-i oferi doar momente rele.

Daca acesta este cazul tau si relatia s-a incheiat foarte recent, atunci ceea ce iti sugerez este sa lasi mai mult de 20 de zile sa treaca si apoi sa incerci ceva cu fostul tau, pentru ca poate atunci va fi mai calma si mai dispusa sa vorbeasca. tu din nou.

Motivul #3 Nu a mai ramas nimic intre cei doi

Cand o relatie se uzeaza sau devine monotona , atunci fosta ta iubita nu va avea niciun motiv atat sa te caute, cat si sa vorbeasca cu tine. Pentru ca pana acum relatia a fost petrecuta atat de mult, incat nu esti in stare sa generezi nicio emotie fostei tale iubite.

In astfel de situatii este foarte frecvent ca fosta ta iubita sa se intalneasca cu un alt barbat si de aceea nu are sens sa vorbesti cu tine pentru ca nu mai simte nimic pentru tine.

Analizarea relatiei tale va fi intotdeauna importanta, pentru ca daca fosta ta iubita nici macar nu vrea sa te vada intr-un tablou, este pentru ca are motivele ei, iar aceste motive vor fi cele pe care ar trebui sa le cunosti pentru a sti daca cazul are sau nu rezolvare.

Deci de ce fosta ta iubita nu vrea sa vorbeasca cu tine?

Acum iti voi explica 3 motive foarte frecvente care pot motiva fosta ta iubita sa nu vrea sa vorbeasca cu tine . Pot sa-ti spun ca daca cazul tau este ca fosta ta nu vrea sa vorbeasca cu tine din mandrie, atunci tu vei fi cel care trebuie sa ia initiativa si sa o caute.

Dar daca situatia ta este ca fosta ta iubita te ignora pentru ca a avut momente proaste cu tine, atunci lucrul fundamental in aceste cazuri este sa-ti creezi o noua imagine inaintea fostei tale si sa ai rabdare pentru ca timpul de asteptare va fi nedeterminat.

Daca cazul tau este ca ea nu vrea sa vorbeasca cu tine pentru ca relatia a fost petrecuta, atunci prieteneste-te aici daca iti este greu si pana la urma va trebui sa combini ceva din cele doua situatii anterioare, adica vei avea sa o cauti, sa crezi o noua imagine si mai ales sa astepti.

Oricum, prietene, sper ca acum ai o idee mai clara de ce fosta ta iubita nu vrea sa te vada sau sa vorbeasca cu tine si, de asemenea, sper ca acum ai o idee mai clara despre ce ar trebui sa faci sa o aduca inapoi.