Fiecare zodie este caracterizata de un anumit tip de inteligenta, analitica sau emotionala, trasatura care influenteaza comportamentul fiecarui nativ.

Femeia Scorpion te „citeste“ dintr-o privire

Nativele care se remarca in mod deosebit in cazul inteligentei analitice sunt cele din zodia Varsatorului, iar in ceea ce priveste inteligenta emotionala femeile Scorpion sunt cele mai daruite. Conform astrology.com semnele de foc (Berbec, Leu si Sagetator) au inteligenta intuitiva, emotionala, reusind sa intrevada rapid solutiile si sa evalueze riscurile pe care actiunile lor le-ar putea implica.

Semnele de pamant (Taur, Fecioara si Capricorn) sunt caracterizate, mai degraba, de o inteligenta practica, incadrata cumva intre inteligenta analitica si cea emotionala, ceea ce inseamna ca rezolva problemele osciland intre cele doua categorii, insa uneori se lasa conduse de partea emotionala cand ar fi nevoie de un simt analitic.

Femeia Varsator, o forta a inteligentei analitice

Semnele de aer (Gemeni, Balanta si Varsator) sunt definite de inteligenta analitica, cea mai puternica reprezentanta a acestei categorii fiind femeia Varsator. CITEȘTE AICI CONTINUAREA ARTICOLELOR.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here