Deși este apreciat de suporterii Rapidului, antrenorul Ionel Ganea ar putea intra în conflict cu aceștia după ce fanii vor afla pe cine nu mai vrea antrenorul în Giulești.

Din cauză că au fost aduși mai mulți fotbaliști în această vară, Rapidul trebuie să și renunțe la câțiva jucători care au evoluat anul trecut în liga a doua. Cele mai importante nume la care clubul vrea să renunțe sunt portarul Andrei Drăghia și Mădălin Martin.

Tehnicianul din Giuleşti pare decis să dea afară mai mulţi fotbalişti din “vechea” gardă. Este vorba despre Andrei Drăghia, Alexandru Iacob, Daniel Lung, Nicolae Vasile, Ciprian Selagea, Florin Călin, Mădălin Martin şi Cătălin Păun. Nici unul nu a bifat împotriva Petrolului vreun minut şi, mai mult, în afara lui Drăghia, Martin şi Iacob, pentru ceilalţi nu au fost nici pe banca de rezerve.

Cu siguranță fanii Rapidului vor fi deranjați de decizia de a se renunța la Martin și la Draghia, cei doi fiind unii dintre cei mai buni jucători ai echipei. De altfel Martin a fost și golgheterul echipei în liga a doua cu opt reușite și Rapidul vrea în schimbul său 500.000 de euro.

Abonare
Distribuie:256000

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here