Steaua Bucureşti se îndreaptă cu paşi repezi spre titlul 25. Echipa lui Reghe are 8 puncte avans fată de echipa de pe locul 2, Astra Giurgiu şi este foarte greu de crezut că cineva o mai poate opri din drumul spre un nou titlu.

Deşi evoluează pentru cea mai bună echipă din România şi cel mai probabil sezonul viitor vor evolua din nou în Champions League, unii jucători stelişti vor să plece.

Ultimul jucător care a anunţat că nu îşi mai doreşte să continue din vară în Ghencea este fundaşul Florin Gardoş. Fotbalistul de 25 de ani le-a cerut şefilor hârtie în care să specifice suma dorită în schimbul său.

Informaţia a fost lansată de siteul fostului preşedinte LPF, Dumitru Dragomir.

“Echipa cu care Regecampf are mari șanse să păstreze titlul cucerit anul trecut este pe cale să se destrame. Ultimul care a anunțat clar că vrea să plece este Florin Gardoș. Stoperul are contract cu Steaua până în 2015, dar nu mai este tentat de Ghencea. El a solicitat acum două zile clubului o hârtie în care clubul să-și exprime ferm opțiunile în ceea ce privește suma pentru care poate pleca la o altă echipă. Gardoș a refuzat să fie impresariat de Pieteo Chiodi, cel pe care Giovanni Becali l-a delegat să-i preia afacerile după încarcerare, dar nici în tabăra Anamariei Prodan nu vrea să treacă. Steaua nu ar fi dispusă, conform unor surse autorizate, să se despartă de fotbalist pentru o sumă mai mică de 6 milioane de euro.”, scrie site-ul fostului preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir.

Gardoş a fost adus la Steaua de la Concordia Chiajna

2,5 milioane de euro e cota de piaţă a lui Gardoş

Marius Ghencea

Distribuie:6010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here