Ziua de mâine, 5 octombrie, este o zi cu dublă semnificație pentru suflarea dinamovistă. Odată pentru că mâine e ziua derbyului cu CSU Craiova și încă odată pentru că mâine se împlinesc 14 ani de la trecerea în neființă a lui Cătălin Hîldan.

Pentru a-l comemora pe “Unicul Căpitan”, fanii lui Dinamo au pregătit un moment special. Mai exact pe lângă numeroasele bannere pe care le vor afişa în memoria fostului număr 11 din “Ştefan cel Mare”, galeria vrea să lanseze, cu un sfert de oră înainte de începutul partidei, 500 de lampioane spre cer, special dedicate lui Hîldan. Demersul lor a fost acceptat de Ligă, astfel că partida va începe la ora 21.10, nocturna urmând a fi stinsă, pentru a se pregăti un spectacol emoţionant!

Flavius Stoican, Dorin Mateuţ, Ionel Dănciulescu, dar și o parte din jucători, se vor deplasa la mormântul de la Brăneşti al “Unicului Căpitan” pentru a-i aduce acestuia un omagiu. “Înainte să intre băieţii în cantonament, vom merge la mormântul lui Cătălin. Este un moment trist pentru toată suflarea dinamovistă… Dar vrem ca memoria lui să fie mereu vie printre dinamovişti. Vom merge sâmbătă (n.r-astăzi) la Brăneşti, unde ne vom întâlni şi cu nea Marin, tatăl lui Cătălin, care ne aşteaptă acolo”, a declarat Flavius Stoican.

24 de ani avea Cătălin Hîldan în momentul în care a încetat din viaţă.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here