Ştii deja că unele zodii nu sunt compatibile şi că astrele decid viitorul unui cuplu. Dar sigur nu ştiai că există zodii opuse şi că acestea se pot calcula destul de uşor, numărând până la şase. Vezi care îţi este zodia opusă în dragoste şi ce spun astrele despre o asemenea relaţie.

Cum se calculează zodia opusă

Varianta cea mai simplă, în care nu vă explicăm detaliile încâlcite ale astrologiei şi semnelor solare cardinale, este să explicăm cum se numără şi care sunt cele şase perechi de zodii opuse.

Practic, ca să afli care îţi este semnul zodiacal opus în horoscop, trebuie să numeri şase zodii de la a ta, în ordinea în care se preced pe cer.

Astfel, berbecii sunt zodia opusă a balanţelor, taurii au ca zodie opusă scorpionii, gemenii sunt zodia opusă a săgetătorilor, opuşii racilor sunt capricornii, leii sunt opuşii vărsătorilor, iar fecioarele sunt la polul opus faţă de cei născuţi în zodia peşti.

Vezi cum să rezolvi aceste opoziţii şi ce poţi să faci dacă te-ai îndrăgostit de cineva din zodia opusă în dragoste. Iată cele şase perechi de zodii opuse în dragoste.

Berbec – Balanţă

Zodia ta opusă este Balanţa, dar asta nu înseamnă că nu vă puteţi înţelege. Deşi aveţi elemente diferite şi caracteristici diametral opuse, puteţi să vă iubiţi cu pasiune. Balanţa este semn de aer, care poate aţâţa focul berbecului, în timp ce atitudinea pozitivă şi stilul lejer de a aborda totul voiniceşte al berbecului poate ajuta balanţa să se decidă mai repede.

Taur- Scorpion

Zodia opusă în dragoste a taurilor sunt scorpionii. Elementul apă al scorpionului poate hrăni elementul pământ al taurului, iar rezultatul poate fi rodul iubirii lor. Cu alte cuvinte, încăpăţânarea şi încrâncenarea taurului poate fi temperată cu calm de scorpion, în timp ce pasiunea lui nestinsă îşi găseşte ac de cojoc în personalitatea sexy a taurului.

Gemeni – Săgetător

Zodia opusă a gemenilor sunt nativii din săgetător, iar ecuaţia întâlnită în cazul berbec-balanţă se repetă. Aerul, ca element definitoriu al celor născuţi în gemeni poate atrage şi înflăcăra pasiunea din focul săgetătorului. În plus, ambele zodii împărtăşesc spiritul de aventură şi energia necesară pentru a găsi un numitor comun, chiar şi atunci când sunt geloşi.

Rac – Capricorn

Zodia opusă a racilor sunt capricornii, iar acest amestec de apă şi pământ nu este uşor de realizat. Pe de altă parte, încăpăţânatul capricorn poate aduce visătorul rac cu picioarele pe pământ ca nimeni altul, în timp ce romanticul rac poate trezi sensibilitatea chiar şi în cel mai calculat capricorn.

Leu – Vărsător

Zodia opusă a leilor sunt vărsătorii, iar aici lupta pentru putere şi atenţie este cea care creează probleme în cuplu. Fiind vorba de un semn de foc şi unul de aer, ambele vijelioase şi distructive dacă sunt descătuşate la putere maximă, relaţia poate avea momente tensionate. pe de altă parte, loialitatea leului poate domoli superficialitatea vărsătorului, ceea ce înseamnă că nu totul este pierdut.

Fecioară – Peşti

Zodia opusă în horoscop a fecioarei este nativul din peşti. În acest caz, elementele pământ şi apă reuşesc să clădească un zid greu de pătruns. Cu alte cuvinte, calculata fecioară va fi mereu înmuiată în momentele critice de peşti, în timp ce sensibilitatea acestora din urmă nu va mai putea pune stăpânire pe ei atâta timp cât fecioara cea stăpână pe situaţie este de faţă.

AbonareDistribuie:33000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here