Gmail a cedat. Sute de milioane de conturi au fost blocate

Home > Gmail a cedat. Sute de milioane de conturi au fost blocate

Sute de milioane de persoane din toată lumea nu au putut să îşi acceseze vineri seară conturile Gmail, serviciul de e-mail furnizat gratuit de Google. Reprezentanţii companiei americane au făcut acest anunţ în jurul orei 21:00 (ora României) şi au explicat că în circa o oră serviciul va fi funcţional pentru unii dintre utilizatori şi că se încearcă găsirea “unei soluţii pentru toţi utilizatorii în viitorul apropiat”, scrie Reuters.

La ora actuală nu se cunoaşte exact cauza care a dus la apariţia acestei probleme care a fost resimţită, printre altele, de internauţi din India, Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii.

Acest incident a declanşat un val de numulţumiri pe platforma de socializare Twitter. Tot aici rivalii de la Yahoo au profitat de ocazie şi au postat pe profilul lor de Twitter o imagine cu mesajul cu care erau întâmpinaţi utilizatorii care nu puteau să îşi acceseze conturile Gmail, respectiv “Ne pare rău, dar contul dumneavoastră Gmail nu este disponibil momentan. Ne cerem scuze pentru inconvenienţă şi vă sugerăm să încercaţi din nou peste câteva minute”.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here