Bărbaţii fac uneori greşeli pe care nici ei nu le înţeleg şi ne supără pentru că pur şi simplu nu înţeleg lucrurile de care are nevoie o femeie. Vezi 5 greşeli fatale pe care le fac bărbaţii în relaţii.

Nu este prezent în viaţa ta

Dacă iubitul tău se simte prea confortabil în relaţia voastră, poate deveni leneş şi uită să îţi acorde importanţa cuvenită.

Să nu fie prezent înseamnă că nu îţi oferă sentimentul de stabilitate, confort şi siguranţă pe care toate femeile îl merită. Bărbaţii au voie să fie nesiguri, să se prăbuşească, să aibă o pasă proastă, dar asta nu înseamnă că ar trebui să ţi se plângă tot timpul că viaţa e oribilă şi că nu ştiu ce să facă. Un astfel de om are nevoie de mult sprijin şi trebuie să fii absolut sigură că merită efortul suplimentar.

Se simte intimidat de tine

O femeie puternică este atractivă şi le dă bărbaţilor impresia că nu trebuie să aibă nimeni grijă de ea. Pentru unii bărbaţi, presiunile de tipul „ trebuie să am grijă de ea şi să aduc pâinea pe masă” îi poate aduce în pragul depresiei.

Când sunt nesiguri pe ei, bărbaţii nu vor să se simtă responsabili pentru altcineva. Deci dacă ai de-a face cu o astfel de criză, trebuie să analizezi foarte bine reacţiile lui în raport cu tine.

Ceva sau altcineva este mai important ca tine

Poate fi vorba de mama lui, de maşina lui, sau de băieţii cu care iese la bere în fiecare seară. Echilibrul independenţei într-o relaţie poate deveni foarte repede fragil şi nici tu nu trebuie să preiei mereu rolul de soţie geloasă, dar nici nu poţi să accepţi să fii mereu pe locul doi.

Discută cu el limitele relaţiei voastre şi asigură-te că aveţi aceleaşi priorităţi în viaţă, ca să nu te trezeşti că el se distrează şi tu turbezi de gelozie acasă, în faţa televizorului.

Nu îi pasă de ce simţi tu

Majoritatea bărbaţilor din ziua de azi au o problemă în a înţelege femeile şi a identifica ceea ce simt ele într-un anumit moment.

De câte ori nu ai auzit replici ca „Ai zis că eşti bine, de unde să ştiu că eşti supărată pe mine şi de ce?”. Bărbaţii se prind mai greu, dar nu trebui lăsaţi mereu să scape pe premiza că sunt bărbaţi şi toţi sunt la fel. Trebuie să-l ajuţi să înţeleagă că trebuie să uite de egoism şi să se mai intereseze cu adevărat de viaţa ta din când în când.

Îţi trădează încrederea

Fie că te minte în legătură cu salariul, orele peste program cu secretara blondă, sau pur şi simplu nu se ţine de cuvânt cu o promisiune solemnă, un bărbat trebuie să cunoască riscurile.

Dacă îţi trădează încrederea sua te minte, relaţia voastră va avea de suferit pe termen lung şi astfel de greşeli sunt adesea primul pas spre despărţire.

Sursa: Unica.ro

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here