Simona Halep (2 WTA) a revenit în România după ce a fost forțată de problemele medicale să se retragă de la turneul din Beijing. Românca va mai participa în acest sezon la o singură competiţie, Turneul Campioanelor de la Singapore.

“Mă simt bine că m-am întors. E un pic de tristeţe pentru că m-am accidentat, dar viaţa merge înainte şi trebuie să fiu pozitivă. A fost o decizie grea, pentru că îmi este greu să abandonez. De aceea am preferat să nu intru pe teren deloc decât să abandonez pur şi simplu, am considerat că e mai bine să mă pregătesc pentru ultimul turneu din anul acesta”, a spus Simona Halep.

“Am vorbit cu fizioterapeuţii de la turneu care mi-au zis că e mai bine să mă opresc decât să fac vreo ruptură sau ceva. Nu am consultat un medic. O să lucrez ca să am o recuperare rapidă şi foarte bună”, a mai declarat Simona.

Actualul număr 2 WTA a precizat că nu are aşteptări mari de la Turneul Campioanelor, deoarece se află la prima participare. “Vreau doar să mă bucur de eveniment şi să joc tot ce pot, să lupt pentru fiecare meci. Vor fi meciuri grele, cu siguranţă, pentru că sunt cele mai bune opt jucătoare. Orice meci e greu la nivelul acesta, dar acolo e topul”, a explicat Halep.

Turneul Campioanelor va avea loc între 20 şi 27 octombrie la Singapore şi va pune faţa în faţă cele mai bune 8 jucătoare din 2014.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here