Preşedintele Klaus Iohannis a fost acuyat că îşi face o casă mult prea scumpă.  Liderul PMP, Gelu Vișan, a declarat că, prin renovarea Vilei Lacul 3, Iohannis va folosi 1,2 milioane de euro.

Acesta a declarat în cele din urmă:

”Are motive, vrea să stea într-un dormitor de 500 metri pătrați cu deschidere spre lac. Vila este în renovare completă, a fost dat jos un perete ca să pună un geam imens. Structura de rezistență a imobilului este afectată total. Își ia un pat din străinătate, unul imens, care nu se face în România.”, a dezvăluit Vișan la B1 TV.

Șeful statului a cerut recent renovarea renovarea Vilei Lacul 3, unde urmează să locuiască cu soția sa, Carmen Iohannis. În prezent, Iohannis locuiește în Vila Lac 2.

Guvernul a decis ca, după mutarea în Vila Lac 3 a preşedintelui Klaus Iohannis, să se revină la situaţia anterioară, iar Vila Lac 2 să îşi piardă regimul de reşedinţă prezidenţială.

În luna decembrie a anului trecut, Executivul hotărâse ca preşedintelui Klaus Iohannis să îi fie acordată Vila Lac 2 drept reşedinţă oficială, acesta urmând însă să folosească imobilul respectiv doar temporar, iar ulterior să se mute în Vila Lac 3, după ce aceasta va fi eliberată de Traian Băsescu.

 

loading…

Abonare
Distribuie:921010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here