O profesoara universitară din Arizona, Statele Unite, are o idee total diferita de cea a majoritatii cand vine vorba despre frumusete si feminitate.

Potrivit cotidianului Huffington Post, Breanne Fahs, o profesoara universitara din Arizona, le da note mai mari studentelor care nu se epileaza la subrat, iar studentilor daca se epileaza de la gat in jos. Breanne Fahs preda cursuri despre sexe si genuri sexuale.

Prin aceasta metoda neobisnuita ea spera sa le schimbe oamenilor perceptia despre cum ar trebui sa arate o persoana de un anumit sex in societate. Cu totii stim ca barbatilor nu le cere nimeni sa se epileze, dimpotriva sunt apreciati daca isi lasa parul pe corp asa cum i-a facut mama natura, in timp ce femeilor li se permite sa-si lase parul sa creasca doar pe cap, fiind aspru criticate daca au chiar si cel mai mic firicel de par in alte zone ale corpului.

“Nu poti afla mai multe despre regulile si normele sociale decat daca le incalci ca sa vezi cum reactioneaza oamenii. Nu exista niciun motiv logic pentru care alegi sa te epilezi sau nu. Nici macar nu ar trebui sa ne preocupam de aceste aspecte”, a declarat profesoara.

 

Follow
Distribuie:101000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here