Sute de români au murit trași de curent anul trecut.

2015 a fost un an sumbru pentru 561 de familii din România care au avut anul trecut o persoană dragă decedată din cauza curentului. Numită „epidemia secolului 21” de către specialiști, Sindromul Acut Inflamator Eoligen (S.A.I.E.) sau „tragerea de curent” în limbaj popular a afectat sute de mii de persoane, deseori cu consecinte fatale.

„Este de ajuns ca o persoană să stea între o ușă și un geam, sau doar să fie un geam deschis, sau doar să existe o masă de aer în mișcare, pentru ca simptomele S.A.I.E. să apară.” spune Eugen Moșneanu, cercetător la Centrul pentru Medicină Alternativă, Homeopată și din Reviste.

„Primele semne ar trebui să ne pună în gardă. O măsea umflată, o durere de spate, un genunchi blocat. Acestea sunt simptomele care indică că ne-a tras curentul. Odată tras de curent pacientul trebuie să consulte un medic și să aplice remedii alternative de urgență. Primul ajutor e vital. Vorbim aici de ceaiuri de mușețel, comprese cu spirt și chiar cure cu Oscillococcinum. Orice întârziere poate fi fatală.” CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here