Pielea bebeluşilor este foarte fină, delicată şi extrem de sensibilă. Din acest motiv este bine să folosim, măcar în primii ani din viaţa copilaşilor noştri, hăinuţe din bumbac organic.

De ce?

Pentru că în procesul de fabricaţie al acestor hăinuţe nu se folosesc chimicale. Piesele de îmbrăcăminte din bumbac organic nu irită pielea, evitând apariţia eczemelor şi a alergiilor. Astfel, unele dintre avantaje sunt că lasă pielea copiilor să respire, iar pentru că materialele sunt moi şi plăcute la atingere, asigură un maximum de confort.

De asemenea, păstrează temperatura corpului constantă, iar pielea copilaşului rămâne uscată şi delicată pe tot parcursul zilei.

Hăinuţe mai rezistente

Bumbacul organic este cultivat folosind metode şi materiale prietenoase cu mediul înconjurător, nu se folosesc pesticide sau alte substanţe chimice şi materialele sunt colorate cu vopseluri naturale pe bază de apă. Totodată, îmbrăcămintea din bumbac organic este mai rezistentă la rupturi, la frecări şi la spălari repetate. Şi, nu în ultimul rând, materialul intră la apă numai într-o proporţie de 5%.

Look în trend

Dacă în urmă cu câţiva ani hăinuţele din bumbac organic erau foarte simple, în prezent, modelele păstrează normele de calitate superioară, dar având un look deosebit şi o mai mare varietate de culori. Sunt deja mai multe branduri care au fost aduse la noi în ţară cu hainute funky şi eco, un trend propus de INDIKIDO, pentru o garderobă organică.

INDIKIDO este o firmă nouă pe piaţa din România, care şi-a propus să aducă tot ce este mai frumos şi mai cool pentru copilaşii noştri. Selecţia de branduri şi accesorii creative îi asigură şi acum, la început, o clasare fruntaşă în rândul firmelor pentru copii.

Distribuie:18020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here