Duhovnicul Cleopa Jurj din Arad, de la mănăstirea Gai, prevestește o mare nenorocire în anul 2032. Acesta spune să refuzăm cardul de sănătate și cipurile și că fiul Diavolului s-a născut în 1999 și are acum deja 15 ani, acesta trăind printre noi.
Părintele Cleopa din Arad a șocat de-a lungul timpului opinia publică prin luările sale de poziție pe mai multe subiecte, cel mai recent fiind cardul de sănătate. Duhovnicul de la Mănăstirea Gai din Arada susține că citit invers, cuvântul card înseamnă drac, iar noile cărți de identitate cu cip pot duce la pierderea identității sufletești a fiecăruia dintre noi, scrie efemeride.ro.

Totodată, părintele Cleopa Jurj din Arad ne mai avertizează să nu consumăm anumite băuturi carbogazoase deoarece conțin avortoni, acesta fiind unul dintre planurile ascunse ale Necuratului. Părintele Cleopa a avertizat că în 1999 s-a născut Antihristul, fiul Diavolului sau “Dumnezeul mort” și că acesta se află deja printre noi, având 15 ani.

„În 1999, în 11 august, a fost eclipsă pe cer. S-a născut un copil atunci, copilul diavolului. Are 15 ani acum. Anii merg şi în acest copil e Lucifer, dracul, dumnezeu cel mort, s-a băgat în copil, e ascuns undeva. Nu ţi se arată ţie. Tot merge, cu buletine, cu asta… asta e unul, semn, pe cer. Preţurile din magazine sunt toate cu 99. 99, de ce? Este anul copilului diavolului.

În scriptură scrie că diavolul are 666, copilul lui are 999 şi atunci vine. Socotim: la naşterea copilului diavolului, cât va dura lumea, el va fi la 30 de ani pus pe scaun, acesta e adevărul şi trei ani va domni pe scaun, va veni judecata şi sfârşitul lumii.

Socotim ca babele, pe degete: va fi în 99, în 29 va fi pus pe scaun şi în 2032 va fi, cam aşa, zicem noi, va fi Dumnezeul băgat cu cipul, cu toate, care se pun în magazine, preţurile, cu 99, toate sunt cu numărul diavolului”, spune călugărul de la Mănăstirea Gai.

 

AbonareDistribuie:0130

3 COMMENTS

  1. …DA …DA ! FOARTE CORECT ! CARDUL DE SANATATE TREBUIE REFUZAT NU NUMAI de CATRE ORGANIZATIILE RELIGIOASE ci si pe PERSOANA FIZICA / INDIVIDUALA pe aceleasi considerente / OPINII RELIGIOASE …care NU POT FII INGRADITE cu FORTA de ABSOLUT NIMENI .Voteaza acest comentariu: 0  0

  2. De ce Biblia spune ca numai Domnul cunoaste ceasul sfarsitului lumii ? Atunci cum de stie acest parinte cand va fi sfarsitul lumii? De unde stie el sigur ca antihristul s-a nascut in 11 august 1999? Daca se inseala ?Voteaza acest comentariu: 0  0

  3. De ce Biblia spune ca numai Domnul cunoaste ceasul sfarsitului lumii ? Atunci cum de stie acest parinte cand va fi sfarsitul lumii? De unde stie el sigur ca antihristul s-a nascut in 11 august 1999? Daca se inseala ?Voteaza acest comentariu: 0  0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here