Vasile Miriuţă nu mai este antrenorul celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ, dar fosta sa echipă îi poate oferi un “ajutor” actualului antrenor de la CFR Cluj.

CFR Cluj a strâns 7 puncte în ultimele 3 etape, însă, încă nu a reuşit să câștige un meci în fața propriilor suporteri. Ardelenii au șansa să realizeze acest lucru sâmbătă, împotriva Ceahlăului, fosta echipă a actualului antrenor, Vasile Miriuță.  Astfel, daca fosta echipă a lui Miriuţă va pierde pentru acesta va fi prima victorie pe teren propriu.

“Ştiu că încă nu am nicio victorie acasă cu CFR Cluj, ne-a mers mai bine în deplasare până acum. Dar sper ca mâine seară să bifăm prima victorie pe teren propriu, pentru că le suntem datori fanilor. Important este să jucăm ca şi în ultimele meciuri, sunt sigur că vom câştiga. Victoriile îţi aduc încredere, băieţii s-au antrenat foarte bine în această săptămână”, a spus antrenorul clujenilor la conferința de presă.

Miriuţă l-a înlocuit pe Petre Grigoraş la CFR datorită evoluţiilor foarte bune ale Ceahlăului din prima parte a acestui campionat.  Deşi îşi întâlneşte fosta echipa, antrenorul CFR-ului nu consideră această partidă una specială.

“E un meci ca oricare altul, deşi întâlnesc fosta mea echipă. Am avut 6 luni frumoase cu nişte băieţi minunaţi la Piatra Neamţ şi le mulţumesc pentru şansa de a antrena în Liga 1. Totuși, mâine vom uita că suntem prieteni”, a mai declarat Miriuță.

După ultimele rezultate din campionat, feroviarii au prins curaj şi se gândesc că încă mai pot prinde un loc de Europa League.

“Se vede că s-a format un grup unit, au realizat ce înseamnă să fie ca şi fraţii şi să tragă pentru echipă. Sper să vină fanii la meci şi să aibă sărbători de Paşti fericite. Teoretic mai sunt şanse de Europa League, mai sunt 8 puncte şi meciul direct cu Dinamo”, a mai spus Miriuță.

 

Distribuie:5010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here