eMag.ro este pregatit de cel mai mare Black Friday de pana acum. Fata de anul trecut cand compania a stocat produsele intr-un spatiu special amenajat, insa tot in depozitul principal al retailerului, acum eMag a inchiriat un depozit separat, special pentru acest eveniment.

Mai mult, negocierile cu furnizorii s-au facut „la sange”, stocul de produse fiind gandit si achizitionat incepand de inca trei-patru luni.

Mai mult, cel mai mare retailer online din tara va angaja oameni special pentru eveniment. In prezent, compania are in depozit 145 de angajati, urmand sa atinga in perioada de varf 210.

Marius Gheorghe, manager de logistica la eMag, se arata reticent in a oferi informatii exacte despre produsele ce urmeaza a fi puse la bataie, spunand doar ca in mod sigur si anul acesta „voi dormi la birou poate mai multe nopti”.

PCGarage Grup: “Vom munci la foc continuu”

Acelasi lucru il spune si managerul de depozit de la PcGarage Grup, care detine PCFun.ro, PCGarage.ro, ElectroFun.ro si GarageMall.ro. PCGarage nu modifica in mod special cantitatea de produse din depozit si nici nu are un spatiu special de depozitare. Intreb daca angajeaza oameni suplimentari pentru efortul acelor zile.

“Nu o sa angajam oameni in plus, se va munci suplimentar. Intr-adevar, poate vor fi intarzieri, dar orice om cred ca este multumit sa astepte un produs cateva zile in plus, pentru o reducere substantiala”, puncteaza seful de depozit, adaugand ca se va lucra “la foc continuu”.

Nu vor fi facute diferente intre plata cu cardul si cea ramburs, desi, asa cum este normal, retailerul prefera plata cu card-ul. “In continuare unii oameni fac comenzi doar de dragul de a apasa butonul de «cumpara», produsul fiind refuzat, la livrare. Nu ii inteleg”.

evoMag.ro: vom oferi reduceri de pana la 90% la ceasuri

Un alt jucator important in retailul electroIT, evoMag.ro, anunta reduceri la aproape toate categoriile de produse.

“Ne asteptam ca produsele cele mai cautate sa fie laptopurile, smartphone-urile, tabletele si televizoarele. Cat priveste reducerile, acestea vor ajunge pana la 70%. Reduceri mai mari, de pana la 90% vom oferi la ceasuri, unde WatchShop.ro a pregatit o oferta mult mai atragatoare decat cea de anul trecut, in care vor fi incluse in premiera branduri noi”, spune Mihai Patrascu, CEO al companiei.

Abonare
Distribuie:0010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here