Obosit dimineața? Iată 4 alimente care îţi dau energie instant

Acum citesti:

Home > Obosit dimineața? Iată 4 alimente care îţi dau energie instant

Când simţi că ziua începe prea lent, încearcă unul dintre aceste patru alimente. Vei căpăta mai multă energie, instant!

Te simţi leşinat de dimineaţă? În fiecare zi pe la ora prânzului ţi se pare că te vei scurge încet sub birou şi că nu mai energie nici măcar să termini proiectele începute săptămâna trecută? Nu te repezi la cafea şi energizante! Mai bine încearcă să introduci în alimentaţia ta câteva alimente care te vor „reîncărca“ instant cu energie. Ce spui, încerci?

  1. Sucul proaspăt de portocale. Am mai spus şi vom repeta: un pahar mare de fresh de portocale băut dis-de-dimineaţă îţi dă tot atât de multă energie ca un shot de espresso. În plus, ai parte de o doză suplimentară de vitamina C, care va ajuta organismul să producă carnitină, o substanţă care transformă grăsimile în energie. Aşadar, go orange!
  2. Quinoa: superalimentul ultimilor ani e un bun producător de energie. De ce? Pentru că reuşeşte să ţină nivelul zahărului din sânge la cote benefice pentru organism – prin urmare, nu te vei mai simţi leşinată şi fără energie. Adaugă-le în salata de prânz, lângă legume!
  3. Iaurtul grecesc: are de două ori mai multe proteine decât iaurtul obişnuit. Prin urmare, e perfect pentru un boost de energie chiar de dimineaţă.
  4. Spanac: da, banalele frunze verzi de spanac te vor ajuta să ai parte de energie în plus, în fiecare zi. Explicaţia: spanacul conţine o mulţime de nutrienţi benefici pentru organism (luteină, vitamina K, fibre) dau şi o cantitate importantă de fier (şi ce e mai bun pentru combaterea oboselei şi asteniei?). Ai grijă aşadar să pui şi o mână de frunze de spanac în salata ta de prânz.

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here