Onlinereport îţi oferă în continuare pronosticuri pentru meciuri din cele mai tari campionate ale Europei.

Real Madrid-FC Barcelona=ambele echipe marchează

-Cel mai aşteptat meci de fotbal de pe planetă, cele mai bune echipe, cei mai buni jucători…cel mai tare meci.  Pentru prima dată în ultimii ani, Real Madrid porneşte în El Classico ca favorită. Barcelona pare să-şi fi încheiat hegemonia şi se pare că nici la titlul nu mai are şanse. Un asemenea meci e un meci de 1×2, un meci în care se poate înmpla orice, dar în care cu siguranţă abele echipe vor practica un fotbal la cel mai înalt nivel.

Parma-Genoa=1

-Parma joacă foarte bine şi înscrie foarte multe goluri, în timp ce Genoa se bate în partea a doua a clasamentului din Seria A. În ultimele 5 meciuri Parma este  neînvinsă având 4 victorii şi un egal. De cealaltă parte, Genoa are o victorie, două egaluri şi o înfrângere.

Guingamp-Lyon=2

-Deşi Lyon a pierdut joi în Cehia cu cei de la Viktoria Plzen continuă în Europa League şi în campionat se află pe locul 5 iar adversara lor de mâine ocupă locul 13. În ultime 5 meciuri echipa cu 7 titluri de campioană consecutive, Lyon are două victorii, două egaluri şi o înfrângere. Guingamp are în ultimele 5 meciuri trei victorii şi două înfrângeri.

Lausanne-Luzern=pauză sau final 2

Un meci din Elveţia ce ne oferă o cotă de jucat. Înainte de acest meci cele doua echipe ocupă locul 5( Luzern) şi locul 10(Lausanne) dar să ţinem cont că în ţara cantoanelor campionatul este alcătuit din 10 echipe.

 

Marius Ghencea

Distribuie:7030

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here