O nouă etapă va începe mâine în toate campionatele din Europa iar onlinereport.ro îţi oferă cele mai bune ponturi.

Viitorul Constanţa-Săgeata Năvodari=pauză sau final X
-Acest meci ar putea fi numit derbyul de la malul mării, un derby pentru evitarea retrogradării. Deşi echipa lui Hagi a început returul bine, cu o victorie în faţa lui Dinamo şi un egal cu CFR, în ultima etapă Gaz Metan i-a administrat o înfrângere severă, scor 4-0. Nici Săgeata nu a avut un start de retur prost având o victorie, un egal şi o înfrângere în primele etape ale returului.

Corona Braşov-CFR Cluj=X2
-Deşi Corona se află pe ultima poziţie în Liga 1, CFR-ul va avea totuşi un meci incomod. Probabil Corona nu îi va pune foarte multe probleme, însă o problemă a feroviarilor va fi propriul lor joc, unul foarte slab. În acest retur echipa din Gruia nu a reuşit să câştige, având două egaluri şi o înfrângere. Braşovenii vor retrograda cel mai probabil la sfârşitul sezonului. În acest retur braşovenii au două înfrângeri şi o victorie.

Cambuur-Waalwijk=1X
-Cu acest meci debutează etapa din acest weekend în Olanda, meci în care se duelează ocupanta locului 11(Cambuur)
 şi locul 16 (Waalwijk). Cambuur nu au nici o înfrângere în ultimele 5 meciuri, în timp ce Waalwijk se află la retrogradare având în ultimele 5 meciuri o victorie, un egal şi trei înfrângeri.

Karabukspor-Galatasaray=2
-Ocupanta locului secund din campionatul Turciei, Galatasaray va juca împotriva locului 9. Acest meci ne oferă o cotă foarte bună pentru o victorie a Galatey iar această victorie are toate şansele să se materializeze. Echipa lui Drogba şi Sneijder are 3 victorii şi două egaluri în ultimele 5 meciuri iar cei de la Karabuk au o victorie, un egal şi trei înfrângeri consecutive(toate în ultimele trei meciuri disputate).

Marius Ghencea

 

Distribuie:6030

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here