Un mic război s-a declanşat aseară între doi foşti atacanţi ai clubului Dinamo. Conflict  iscat între doi foşti fotbalişti ai lui Dinamo, Florin Bratu și Ciprian Marica, totul plecând de la declarațiile de săptămâna trecută ale fotbalistului care evoluează în prezent la Getafe.

Atacantul echipei naționale și-a exprimat neîncrederea în proiectul lui Ionuț Negoiță de la Dinamo, el fiind de părere  că fostul său club nu este o echipă care să crească tineri, ci una care să se bată an de an la campionat. Bratu, care în acest moment este în conducerea lui Dinamo, l-a contrat şi i-a pus sub semnul întrebării chiar realizările fotbalistice, îndeajuns cât între cei doi să se işte un conflict.

Marica: ” O să mă fac că nu am auzit ce ai spus despre mine, o să fac pe fraierul puţin”

Bratu: ” Ciprian, eu nu ţi-am zis decât că eşti încă fotbalist şi că nu ar trebui să-ţi dai cu părerea despre un aşa proiect. Tu ar trebui să ne susţii, mai ales că ai jucat la Dinamo şi te dai dinamovist, că aşa te prezinţi”

Marica: ” Nu ştiam că, dacă vreau să îmi exprim părerea trebuie să îţi cer voie ţie, că dacă vreau să zic ceva trebuie să-mi permiţi tu”

Bratu: ” Eu ţi-am zis doar că încă eşti fotbalist, că nu eşti manager ca să îţi dai cu părerea. Vorbeşti cu o aşa lejeritate de parcă eşti deja manager”

Marica: ” Eu n-am vorbit despre tine, despre cariera ta impresionantă, despre afacerile lui Negoiţă. Mi-am dat cu părerea despre un proiect”.

 

Distribuie:17000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here