O tânărăr soție și-a relatat povestea pe rețelele de socializare pentru a servi drept exemplu pentru alți bărbați care calcă strâmb, scrie REALITATEA.NET

Planul ei a fost acela de a se răzbuna pe soțul ei, cel pe care îl bănuia că o înșeală.

A luat cutia de prezervative a bărbatului, le-a făcut o gaură mică în ambalaj și le-s strecurat în sos iute.

“Acum ceva vreme, când eram căsătorită, am început să realizez că soțul meu mă înșală. I-am găsit un pachet de prezervative și am făcut o găurică mică în fiecare dintre ambalaje”, a povestit femeia pe Internet.

“Apoi, am pus ambalajele în sos iute timp de o oră. Le-am curățat mai apoi și le-am pus înapoi în mașină”, a continuat femeia.

Când soțul ei a plecat de acasă motivând că trebuie să își ajute mama cu “niște treburi pe lângă casă”, femeia a așteptat răbătoare.

“Trei ore mai târziu, cea mai bună prietenă a mea m-a sunat să îmi spună că a făcut sex cu prietenul ei și că simte o usturime îngrozitoare. Soțul meu a ajuns și el ceva mai târziu acasă și și-a pus imediat o pungă de gheață acolo jos, spunând că s-a ars făcând ceva”, a mai povestit femeia.

“E de la sine înțeles că a urmat divorțul și că, de atunci, nu am mai stat de vorbă cu prietena mea. De fiecare dată când mă mai întâlnesc cu ei întâmplător îi întreb, amuzată: s-a întâmplt ceva? Ce arde așa?”, a concluzionat femeia.

Articol redactat de Lavinia Leopa

 

 

loading…

Abonare
Distribuie:0000

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here