După meciul din etapa trecută dintre Petrolul Ploieşti şi Dinamo încheiat la egalitate, 2-2, dinamoviştii au acuzat vehement arbitrajul centralului Radu Petrescu pe motiv că acesta nu a acordat două penaltyuri clare echipei din Ştefan cel Mare.

Fostul preşedinte de la CCA, Ion Crăciunescu, care era invitat la un post de televiziune le-a dat dreptate dinamoviştilor, lucru ce l-a deranjat foarte tare pe antrenorul celor de la Petrolul, Răzvan Lucescu.

Astăzi Lucescu jr. a răbufnit la adresa lui Crăciunescu, declarând:

“La Petrolul – Dinamo a fost un invitat care face analize după antipatii şi simpatii. Le potriveşte aşa cum vrea. Da, este vorba despre Ion Crăciunescu.

A fost penalty clar la Albin, apoi, din nou penalty la Camara. Ok, şi Dinamo a avut două penalty-uri neacordate, dar nu se poate spune că am fost avantajaţi.

Noi am mai scăpat 2 contra 1 în debutul reprizei secunde şi am fost opriţi pe motiv de ofsaid. Cum să spună invitatul dumneavoastră că era corpul înainte? Cum să motiveze aşa? Camara era în poziţie corectă.

Şi când era preşedintele CCA a vorbit despre mine şi nu era normal s-o facă. Cum să spună că aici nu a fost penalty la Albin? Faultat clar, de aici a pornit şi enervarea mea, nu e posibil să comenteze astfel”

Este de aşteptat şi replica lui Ion Crăciunescu, care cu siguranţă îi va răspunde lui Răzvan Lucescu.

Marius Ghencea

 

Distribuie:11110

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here