Mâine se dă startul unei noi etape în toate campionatele puternice din Europa,iar www.onlinereport.ro îţi oferă cele mai bune ponturi.

Hamburg-Bayer Leverkusen= pauză sau final 2

-Hamburg se află pe locul 17 în Budesliga, fiind în pericol să retrogradeze la sfârşitul sezonului, în timp ce Leverkusen se află pe locul 4. În ultimele 5 meciuri cele două echipe au aceleaşi rezultate: o victorie, două egaluri şi două înfrângeri, dar cei de la Leverkusen au întâlnit în această perioada echipe mai puternice decât echipele întâlnite de Hamburg.

Gaziantepspor-Kasimpasa= Kasimpasa marchează

-Acest meci deschide etapa din acest weekend din Turcia, fiind un duel între echipa de pe locul 7 (Kasimpasa) şi echipa de pe locul 11 (Gaziantepspor). În ultimele 5 meciuri, Kasimpasa a înregistrat o victorie, două egaluri şi două înfrângeri, în timp ce rivalii lor au înregistrat în acelaşi interval trei victorii şi două înfrângeri.

Almeria-Osasuna= Almeria marchează

-Acest meci este un derby pentru evitarea retrogradării în La Liga, cele două echipe zbătându-se în partea de jos a clasamentului. Almeria se află în acest moment pe locul 17, în timp ce Osasuna ocupă locul 19. În ultimele 5 meciuri, Almeria are o victorie, un egal şi trei înfrângeri, iar cei de la Osasuna au un egal şi patru înfrângeri.

Marius Ghencea

 

 

Distribuie:15040

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here