Cel mai mare fotbalist din istoria României, Gică Hagi a răbufnit la adresa noului preşedinte de la Federaţia Română de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Hagi a fost deranjat de declaraţiile lui Burleanu, în care spunea că va revoluţiona fotbalul românesc după 24 de ani.

Iată întreaga declaraţie a lui Gheorghe Hagi:

“Dânsul a spus că a venit revoluţia în fotbalul românesc după 24 de ani. Asta a fost prima declaraţie a dânsului. Păi în ăia 24 de ani sântem şi noi, generaţia de aur. Eu mă includ în perioada 1990-2000 în care fotbalul românesc a făcut cele mai mari performanţe din istorie. Ce înseamnă această revoluţie?

Preşedintele vechi cu jucătorii şi antrenorii au dus echipa pe locul patru în lume în aceşti 24 de ani. Să fie mai clar. În aceşti 24 de ani, România a avut trei mondiale şi două europene, sau trei europene şi două mondiale unde s-a făcut performanţă. Sunt 24 de ani în care Mircea Sandu şi noi am reprezentat România aşa cum trebuie în lume”, a menţionat Hagi.

“Regele” a vorbit şi despre tatăl lui Răzvan Burleanu, fostul fotbalist Gheorghe Burleanu: “Părintele domnului preşedinte să fie mai atent cînd vorbeşte. E un om rău. Să-ţi doreşti ca Popescu să rămână acolo…

Înseamnă că eşti rău. Numai un om rău poate asta. Şi pentru mine, aşchia nu sare departe. E răutate multă şi cu ea nu facem nimic”.

Marius Ghencea

Distribuie:3010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here