Se anunță o vară foarte interesantă pe piața transferurilor pentru Steaua. Se știe că vor fi lăsați să plece jucători importanți dar în același timp în Ghencea vor apărea și nume noi.

Laurențiu Reghecampf a oferit astăzi numele celor doi jucători pe care și-i dorește la Steaua din vară și în cazul unuia dintre ei a lansat și o sumă de transfer.

Jucătorii pe care Reghe îi solicită sunt ambii de la Astra Giurgiu, adversara Stelei din finala Cupei României. Alexandru Mățel și Constantin Budescu sunt jucătorii care se pot transfera la Steaua în vară.

“Avem de jucat finala cu Astra, haideţi să nu vorbim despre transferurile de acolo. Budescu şi Măţel sunt jucători foarte buni care au şi alte oferte în acest moment. Noi vrem cei mai buni jucători, iar pe Măţel am putea da şi un milion de euro. Vrem să aducem jucători buni din România care să crească şi să valoreze mult în viitor. Felgueiras este un portar bun, dar nu ştiu dacă putem investi atât de mult în el”, a explicat Reghecampf.

2.000.000 de euro este cota lui Budescu, conform transfermarkt.de, în timp ce Mățel este evaluat de același site la aceași sumă.

Distribuie:15000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here