Laurentiu Reghecampf si-a deschis academie de fotbal in Statele Unite, dar nu uita momentele de senzatie traite pe banca Stelei. De la Las Vegas,

Reghecampf a explicat modul in care a pregatit meciul retur cu Legia Varsovia, din play-off-ul Champions League, din urma cu doi ani.

 

Antrenorul spune ca o astfel de dubla se pregateste un an de zile si ca obiectivul sau si al conducerii a fost din start calificarea in grupele Champions League. Reghe e sigur ca Steaua poate sa se califice dupa returul de la Belgrad.

“Un asemenea meci nu se pregateste cu o saptamana inainte. Noi am pregatit acel meci un an de zile, de cand preluasem echipa. De atunci am tot repetat ca tinta e Champions League. Din punctul meu de vedere, jucatorii nu trebuie sa faca nimic deosebit fata de alte meciuri. Daca ii pregatesti in acest spirit, nu trebuie sa te reconfigurezi in fiecare saptamana. Am pregatit meciurile de Liga din prima zi in care am semnat cu Steaua.

Poti face intr-o saptamana ceva fizic sau mental? Exclus! Poti face doar anumite lucruri din punct de vedere tactic, restu se lucreaza in fiecare zi cu aceeasi intensitate. Sper ca returul de la Belgrad sa fie la fel cum a fost cel de la Varsovia si Steaua sa se califice. Le urez multa bafta baietilor si sper ca aceasta echipa sa-si vada visul implini”, a spus Reghecampf in Gazeta Sporturilor.

Sursa: SportRO

loading…

Abonare
Distribuie:178000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here