Ultimele studii efectuate de specialiști cu privire la cancer aduc o noutate uriașă în domeniu medical. Arborele de Moringa, supranumit și „arborele vieții” este un soi de arbore foarte popular în India, Africa și Filipine, cu proprietăți uimitoare. Din fericire, acesta devine tot mai cunoscut și în Occident, iar cât de curând ne vom putea bucura și noi de proprietățile sale.

Conform rezultatelor ultimelor studii, Moringa își merită supranumele, putând să trateze toate bolile grave ale epocii moderne. Studiile au dovedit că în India, țara de origine a arborelui vieții, cazurile de cancer la pancreas sunt cu 84% mai reduse decât în Statele Unite ale Americii, scrie jurnalul.ro. Acesta este utilizat în medicina alternativă încă din cele mai vechi timpuri, pentru proprietăților sale antifungice și antibacteriene. Efecte excepționale are și pudra de Moringa care este un analgezic eficient, reduce febra și poate combate diabetul.

Bazându-se pe aceste cercetări, medicii susțin că arborele are puterea să trateze 5 tipuri de cancer: pancreatic, ovarian, de plămâni, de ficat și de piele.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here