Este actriță, cântăreață și om de televiziune. Cu o experiență de peste 22 de ani în domeniu, fosta VJ-iță de la MTV va fi noua membră a echipei Vocea României. 
Toată viața și-a petrecut-o în fața camerelor de filmat, sigură că asta este ceea ce își dorește. După ce a participat la aproape toate producțiile trustului Media PRO, începând de la Abracadabra (1992- 2001), până la serialul “Pariu cu viața”, Oana Tache, s-a hotărât să intre în echipa de la Vocea României. Vedeta ne-a descris în câteva rânduri ce va însemna pentru ea acest proiect. “Sunt sigură că voi avea multe de învățat și de la echipa de producție, fiind pasionată de fenomenul televiziunii din toate punctele de vedere. Dacă pe foștii concurenți am avut ocazia să îi intervievez deja pentru MTV, abia astept să descopăr noul val de viitoare staruri, respectiv viitori artiști pe care îi vom vedea în videoclipuri la MTV.”

“Am visat la Vocea României”
Pregătită pentru o nouă provocare, cea mai longevivă VJ-ița MTV va fi în această toamnă colega de platou a lui Pavel Bartos și a antrenorilor Smiley, Moga, Loredana și Tudor Chirilă.”Mi-am dorit foarte mult să fac parte din echipa Vocea României! Dacă mă întrebai la începutul anului ce mi-aș dori, îți spuneam că visez la asta. Pe cuvânt! Este cel mai impresionant show TV muzical la nivel mondial, iar anul acesta în România cu siguranță va bate toate recordurile de audiență”, a declarat Oana Tache.

 

Abonare
Distribuie:26000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here