Dinamo este sigură că nu va participa în acest an în Europa League însă se pregătește intens pentru sezoanele ce urmează după insolvență, astfel conducerea dinamovistă va face un parteneriat cu unul dintre cei mai mari conducători din fotbalul italian.

Luciano Moggi, fostul conducător de la Juventus Torino va fi partenerul lui Dinamo și va ajuta clubul din Ștefan cel Mare în mai multe privințe. În primul rând, Moggi va ajuta clubul cu consultanță pe timpul insolvenței dar va aduce și bani în “Groapă”.

Italianul va monitoriza diverşi jucători ai roş-albilor ce vor fi propuşi pentru echipe din străinătate. În încercarea de a readuce gloria la Dinamo pe Moggi îl va ajuta și fiul acestuia, Alessandro Moggi, alături de care conduce firma de impresariat GEA WORLD.

Purtătorul de cuvânt al lui Dinamo, Dorin Irimia a recunoscut parteneriatul cu Moggi și a dezvăluit mai multe informații.

“Domnul Moggi are un acord cu noi, ne va ajuta cu consultanţă în privinţa procesului de reorganizare, iar după insolvenţă, când lucrurile vor reveni la normal, ne-a transmis că va încerca aducerea unui investitor străin la Dinamo. Va căuta jucători foarte buni pentru club, urmând să facă diverse propuneri în străinătate pentru fotbaliştii noştri”.

Moggi are un palmares foarte bun ca și conducător în Italia, el reușind să câștige 4 trofee internaționale, 3 cu Juventus și 1 cu Napoli.

De asemenea, fostul boss de la Juve a fost anchetat în scandalul cu meciuri trucate Calciopoli.

Distribuie:0010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here