Scandal în platoul iComedy

Home > Scandal în platoul iComedy

Dani Otil era gata sa-l ia la bataie pe Mikey Has! Glumele cu Raduleasca l-au scos din sarite pe Otil care a plecat de la filmari!

 La inceputul acestei saptamani, Mikey Has a filmat o noua editie pentru iComedy, iar invitatii speciali au fost matinalii Razvan si Dani.
Printre glumele lui Mikey Has la adresa lui Dani Otil, multe dintre ele au avut legatura cu Mihaela Radulescu. Initial, prezentatorul tv a crezut ca actorul o sa faca una, doua glume si se va potoli. Insa nu, Mikey a continuat sa faca misto de Otil si de Raduleasca, moment in care Dani i-ar fi spus sa inceteze. Mai mult, si colegul sau de platou, Razvan Simion l-a atentionat pe Mikey sa lase astfel de glume deoparte. In zadar insa!
La un moment dat, chiar in timpul filmarilor, atmosfera s-a tensionat, iar Dani si Razvan s-au repezit la Mikey, Otil chiar sarind cu pumnul spre el. Apele s-au calmat insa dupa ce au intervenit cativa angajati din echipa. Mai mult, Mikey ar fi facut o gluma si despre mama lui Otil, gluma care l-a scos din sarite si mai tare. Din pacate insa, filmarile nu s-au putut finaliza pentru ca Razvan si Dani si-au luat catrafusele si au plecat chiar la jumatatea emisiunii.

sursa: romaniatv.net

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here