SECRET, noua rețea de bârfe sub anonimat pentru tineri

Home > SECRET, noua rețea de bârfe sub anonimat pentru tineri

Creatorii retelei de socializare sustin ca in felul acesta ei le dau curaj oamenilor sa spuna lucrurilor pe nume, scrie yoda.ro.

O noua aplicatie, Secret, a devenit un hit printre americanii cu iPhone. Cine si-o instaleaza, poate arunca orice barfa in cercul sau de prieteni, iar aceasta va fi postata drept anonima.

Aplicatia a fost creata de doi fosti angajati de la Square si Google, David Byttow si Chrys Bader, iar ideea principala este ca utilizatorii anonimi le pot spune secrete membrilor cercurilor lor sociale. Iar totul se face fara sa apara vreun nume si fara sa existe vreun profil, potrivit ndtv.

Ideea incurajeaza schimbul de informatii fara a pune presiune pe persoana care are curajul sa vorbeasca. Atunci cand cineva posteaza ceva, utilizatorii pot lasa comentarii. Fiecaruia i se va aloca in postarea respectiva un avatar specific. Acestea sunt insa temporare.

O persoana trebuie sa aiba cel putin 3 prieteni pe Secret pana cand va putea posta. Cu toata ca se merge in principiu pe postari de tip text, poti adauga si fotografii sau poti colora diferit fundalul unei postari.

Deocamdata insa aceasta retea sociala este disponibila doar in SUA si doar pentru cei care au iPhone. Totusi, daca ne gandim la ritmul alert de raspandire, nu va trece mult timp pana cand ea va ajunge si la utilizatorii Android din tara noastra.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here